nn

На КрАЗі – працюють ударно, а відпочивають із комфортом

12 серпня, 2016

У ПАТ «АвтоКрАЗ» на виробничих теренах одного з підрозділів облаштована незвичайна для профілю цеху зона відпочинку. Зручні крісла серед бананових та лимонних дерев, декоративних квітів,  поруч – сатураторна установка з прохолодною водичкою. Та головна окраса зони – кам’яний фонтан, вода якого зверху, через три пороги, спадає в оригінальну чашу. Тут, окрім різнокольорових камінців, монет, що за традицією кидають у воду робітники, живуть равлики, риби та річкова черепаха Женя.

Ідея створення затишного куточку відпочинку  в рамно-кузовному цеху  належить начальнику підрозділу, підтримали ініціативу трудовий колектив та керівництво заводу. А реалізувати її вдалося завдяки зразковій роботі власне самого підрозділу із дотримання правил охорони праці та норм культури виробництва. Ще в квітні, упродовж місячника охорони праці на «КрАЗі»,  було проведено низку заходів, спрямованих на покращення стану безпеки праці, а також промислової санітарії. Тоді активізувалися роботи з наведення ладу у виробничих цехах, перевірялася документація, виконання відповідних інструкцій. За кращі показники з дотримання вимог охорони праці та техніки безпеки трудовим колективам трьох кращих підрозділів було оголошено Подяки та присуджено чималенькі грошові премії. У рамному, який виявився серед кращих, вирішили витратити гроші на створення зеленої оази для комфортного відпочинку під час обідньої перерви.

 Створення комфортних умов на робочому місці – один із чинників якісної та продуктивної праці. Але ж зручні умови відпочинку мають для цього не менш важливе значення. На «КрАЗі» це добре розуміють, тому почини трудових колективів, яким би не виявися важким час, підтримують та заохочують. Та й решті підрозділів є до чого прагнути.

 
Кількість переглядів 1846

Архів новин