nn

ПАТ «ПААЗ» не збавляє темпи реалізації

03 серпня, 2016

Полтавський автоагрегатний завод, підприємство групи «КрАЗ» і головний постачальник Кременчуцькому автозаводу гальмівної апаратури, за 7 місяців 2016 року реалізував продукції майже на 66,6 млн.грн.  У загальному обсязі продажів гальмівна апаратура перевищила 53,5 млн.грн, товари народного споживання - більш ніж 9,5 млн.грн. Підприємству вдалося зберегти обсяги реалізації на торішньому рівні, при цьому ненабагато - майже на 1%, їх збільшити.

Із усієї відвантаженої з початку року продукції експорт склав 67,4%, у якому частка гальмівної апаратури - 77,8%. При цьому на 53,7% збільшився обсяг поставок до Білорусі, відвантажували продукцію до Узбекистану і Киргизстану. У загальному обсязі продажів частка ПАТ «АвтоКрАЗ» склала 8,2%.

У липні «ПААЗ» реалізував товарів майже на 12 млн.грн., із них 9,5 млн.грн. - це гальмівна апаратура. Майже 70% липневих продажів склав експорт. Цей показник реалізації також відповідає аналогічному в минулому році, що є хорошою демонстрацією стабільної роботи підприємства і збереження його стійких позицій на внутрішніх і зовнішніх ринках.

Кількість переглядів 1500

Архів новин