nn

«КрАЗ» зберігає стійкий темп виробництва

02 серпня, 2016

ПАТ «АвтоКрАЗ» зберіг стійкий темп виробництва, досягнутий на початку другого півріччя. У липні поточного року Кременчуцький автозавод спрацював на рівні попереднього місяця - червня, виготовивши на головному конвеєра 75 автомобілів. У загальному обсязі вироблених машин шасі склали 51%, бортові - 44%, тягачі - 5%. При цьому українському споживачеві призначені 63% вироблених вантажівок, решта 37% - це експортні замовлення. Крім автомобілів в липні підприємство виробляло іншу продукцію. Зокрема було виготовлено 8 причепів (всього з початку року їх випуск склав 17 одиниць - зростання на 21% до 2015 року). Запасних частин виготовлено на 4,6 млн.грн., з початку року випуск збільшився до 22,3 млн. грн. (зростання на 18,2% до 2015-го). Продукції ливарного виробництва виготовлено на 3 млн.грн, з початку року її випуск перевищив 14,5 млн.грн, що практично на торішньому рівні.

Всього в липні підприємство виробило товарної продукції на суму більш ніж 101 млн.грн.

Важливим підсумком семи місяців поточного року ПАТ «АвтоКрАЗ» вважає завершення в липні виконання своїх зобов'язань в рамках держоборнзамовлення. Згідно з умовами договору між ПАТ «АвтоКрАЗ» та МО України, замовнику в обумовлені терміни поставлені різні моделі автомобілів КрАЗ спеціального призначення колісних формул 4х4 і 6х6, а також причіпна і напівпричіпна техніка.

Своєчасне виконання держоборонзамовлення стало можливим, завдяки колективній злагодженій роботі всіх стратегічних партнерів КрАЗа: підприємств групи «КрАЗ» - Полтавського і Кам'янець-Подільського автоагрегатних заводів, Токмацького ковальсько-штампувального і Маріупольського радіаторного заводів, та Херсонського заводу авторулів, а також українських постачальників комплектуючих і виробників спецнадбудов.

Наразі «КрАЗ» чекає нових замовлень і повністю готовий для їх виконання. Виробничі потужності, кадровий потенціал підприємства дозволяють забезпечити виконання будь-якого замовлення в будь-якому обсязі не тільки для військових, а й різних секторів української економіки. КрАЗ готовий виконати імпортозаміщення на внутрішньому ринку добротною, ефективною, надійною вітчизняною технікою.

Кількість переглядів 1838

Архів новин