nn

Механіки із Західної Африки вчилися на «КрАЗі»

14 липня, 2016

Курс навчання чергової групи іноземних механіків, що проводився ПАТ «АвтоКрАЗ» в рамках одного з зовнішньоекономічних контрактів, завершився видачею відповідних сертифікатів. Підготовлені  фахівці вирушили додому з необхідним багажем знань і навичок із експлуатації автомобілів КрАЗ.

Програма навчання іноземних фахівців включала теоретичну і практичну підготовки. Водіїв-механіків вчили водінню, особливостям конструкції та експлуатації, діагностиці, технічному обслуговуванню і ремонту автомобілів КрАЗ спеціального призначення.

Теорії вчили фахівці ПАТ «АвтоКрАЗ» у навчальному центрі підприємства, оснащеному на найвищому технічному рівні. При тренінгах використовувалися розрізні макети вузлів і агрегатів серійних автомобілів КрАЗ, а також діючий макет всюдихода КрАЗ-6322. Отримані знання закріплювалися на практиці в цехах і на випробувально-демонстраційному полігоні автозаводу. Зокрема, на полігоні іноземців навчили загальному водінню техніки КрАЗ, пройшли тестові заїзди, у тому числі по передбачених програмою перешкодах: пісочної ванни, пагорбів, нахилу 20% і вертикальної стінки 0,4 м.

Після отримання сертифікату про успішне закінчення курсу, африканці подякували за високий рівень підготовки і якість тренінгів, а також відзначили сучасне технічне оснащення навчального центру, оригінальні тренажери і наочне приладдя, високий професіоналізм фахівців-викладачів заводу.

Кількість переглядів 1184

Архів новин