nn

«АвтоКрАЗ» готовий до впровадження ISO/TS 16949:2009

29 червня, 2016

ПАТ «АвтоКрАЗ» успішно пройшло огляд готовності системи менеджменту якості до проведення завершальної стадії сертифікаційного аудиту на відповідність вимогам ISO/TS 16949:2009 «Системи менеджменту якості. Особливі вимоги щодо застосування ISO 9001:2008 для автомобільних виробництв і організацій, які виробляють відповідні сервісні частини».

Перший етап сертифікаційного аудиту системи менеджменту якості на відповідність вимогам цього стандарту пройшов на підприємстві наприкінці минулого тижня. У ході аудиту, який проводився міжнародними аудиторами німецького сертифікаційного органу DEKRA, була ретельно перевірена вся документація процесів менеджменту, а саме системоутворюючі документи, документи з внутрішнього аудиту та аналізу системи менеджменту якості та поліпшування. До того ж міжнародні аудитори перевірили  стан технічної готовності  до сертифікації цехів  агрегатного та складального виробництв.

Аудиторський висновок підтвердив повну готовність системи менеджменту якості Кременчуцького автозаводу до  завершення процесу сертифікації на відповідність ISO/TS 16949:2009,  аудиторська перевірка щодо якого пройде у вересні поточного року.

Кількість переглядів 1856

Архів новин