nn

У травні ПААЗ істотно наростив реалізацію

06 червня, 2016

Полтавський автоагрегатний завод, підприємство групи «КрАЗ», за підсумками травня на 32,4% (до 7,6 млн. грн.) збільшив реалізацію, у порівнянні з торішнім аналогічним показником. У тому числі продажі гальмівної апаратури виросли на 33,5% і склали 6,3 млн.грн. Експорт в травні становить 57%.

Із початку поточного року підприємству вдалося зберегти обсяг реалізації продукції на торішньому рівні. За п'ять місяців «ПААЗ» продав товарів на понад 43 млн.грн, в тому числі гальмівної апаратури – більше ніж на 37 млн.грн, товарів народного споживання -  понад 4 млн.грн, що на 8 % перевищує аналогічний показник  2015 року. На внутрішній ринок відвантажено 32% продукції, із яких 10% - на адресу ПАТ «АвтоКрАЗ». Більша частка продукції - 68%, реалізована за кордон, із якої гальмівна апаратура склала 78,7%.

При цьому з початку року Полтавський автоагрегатний завод більш ніж на 45% збільшив відвантаження Кременчуцькому автозаводу, а також більш ніж в 4 рази наростив обсяг поставок до Республіки Білорусь.

Кількість переглядів 1561

Архів новин