nn

Квітень - найпродуктивніший місяць для «АвтоКрАЗу» у поточному році

05 травня, 2016

Квітень, за підсумками виробничої діяльності ПАТ «АвтоКрАЗ», став найрезультативнішим місяцем поточного року. На головному конвеєрі автозаводу вироблено 110 автомобілів, що в 2,3 рази більше аналогічного показника в березні і на 21 % перевищує результат виробництва торішнього квітня. Більшу частину - 65% продукції, підприємство минулого місяця виготовило на експорт. При цьому в загальному обсязі виготовлених автомобілів 68% складають шасі, 18% - бортові, 12% - тягачі і самоскиди - 2%.

Крім автомобілів у квітні виготовлялася причіпна техніка: три напівпричепа і один причіп: чотириразове зростання до аналогічного періоду минулого року. Також за аналізований період, у порівнянні з квітнем минулого року, на 18% зросло виробництво запчастин та на 37 % - литва.

Із початку року підприємство випустило 250 автомобілів і 10 одиниць причіпної техніки. Крім цього виготовило на 13,5 млн.грн. запчастин і на 9,2 млн. грн. продукції ливарного виробництва (приріст до січня-квітня 2015 року склав 14 і 23% відповідно).

Виробничий план «КрАЗу» на травень зверстаний, із урахуванням великої кількості святкових днів, усі структурні підрозділи націлені на суворе виконання поставлених завдань. ПАТ «АвтоКрАЗ» розраховує на перемогу в ряді тендерів, у яких бере участь, готове виконати замовлення силових структур, потреба в технічному оснащенні яких становить тисячі одиниць. КрАЗ розраховує на реальну підтримку вітчизняного виробника, проголошену урядом країни, що в підсумку буде сприяти зміцненню економіки України, а також більш повному завантаженні підприємства.

Кількість переглядів 3779

Архів новин