nn

«КрАЗ» брав участь в патріотичному квесті

04 травня, 2016

Захід відбувся 30 квітня у Кременчуці. Всеукраїнський патріотичний квест «Єдине місто - єдина країна» стартував на березі річки Дніпро біля пам'ятника Т.Г. Шевченко. Саме тут, один зі спонсорів патріотичної гри - ПАТ «АвтоКрАЗ», на прохання організаторів виставив свою броньовану техніку: автомобілі КРАЗ-Спартан і КрАЗ-Кугуар. У цей день Кременчук зустрічав багато гостей з інших регіонів України. Візитівка Кременчука - автомобілі КрАЗ, виявилися в зоні пильної уваги приїжджих. Зібралася на захід і велика кількість кременчужан: вони грали в квест, плели маскувальні сітки, розмальовували писанки, пряники, прикрашали паски, які потім були відправлені бійцям до зони АТО. Звичайно ж, фото на пам'ять біля кременчуцьких броньовиків встигли зробити і гості, і господарі свята.

 

На офіційній церемонії нагородження почесними нагородами «Бойовий Тризуб» від «Народного Героя» відзначили учасників АТО, сім'ї загиблих бійців, волонтерів.

Адміністрація міста і організатори заходу подякували Кременчуцький автозавод за активну участь в житті міста, спонсорську підтримку і підняття іміджу Кременчука продукцією, яка випускається на підприємстві.

 

Фото: www.telegraf.in.ua

Кількість переглядів 1650

Архів новин