nn

«ПААЗ» підвів підсумки першого кварталу

06 квітня, 2016

ПАТ «Полтавський автоагрегатний завод», підприємство групи КрАЗ, за результатами роботи в I кварталі 2016 року реалізувало продукції на суму понад 26 млн. грн. Цей результат на 1,1% перевищує аналогічний показник минулого року. Із загального обсягу реалізованої заводом продукції гальмівної апаратури продано більш ніж на 22 млн. грн, товарів народного споживання - понад 2,5 млн. грн.

У березні реалізація підприємства склала 10,2 млн.грн., що на 9,2% вище реалізації березня минулого року. Приріст продажів гальмівної апаратури за цей же період склав 6%: основної продукції «ПААЗом» в березні відвантажено більше ніж на 9 млн.грн.

У загальному обсязі відвантаженої за січень-березень 2016 року продукції експорт склав 68,1%, частка гальмівний апаратури - 79,4%. При цьому з початку року Полтавським автоагрегатний завод значно - більш ніж в 4 рази, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, збільшені поставки до Республіки Білорусь. У 2,4 рази зросли поставки на головне підприємство - Кременчуцький автозавод.

Кількість переглядів 1790

Архів новин