nn

«КрАЗ »працює над тим, щоб виконати план року

05 квітня, 2016

У березні ПАТ «АвтоКрАЗ» виробило товарної продукції майже на 79 млн.грн. Темп зростання до лютого склав 139,4%. Минулого місяця на головному конвеєрі підприємства виготовлено 46 автомобілів, проти 30 в лютому. У загальному обсязі вироблених в березні машин бортові склали 69%, шасі - 24%, тягачі - 7%. При цьому 61% від загальної кількості виготовлених автомобілів призначений для внутрішнього ринку, решта продукції - на експорт.

У першому кварталі поточного року ПАТ «АвтоКрАЗ» вироблено 140 автомобілів, з яких більша частина, 63%, - це замовлення за зовнішньоекономічними контрактами. Крім автомобілів, підприємством у січні-березні було вироблено п’ять одиниць причіпної техніки, минулого року таку продукцію у першому кварталі КрАЗ не виготовляв.

З початку року підприємству вдалося наростити обсяг виробництва запасних частин, який майже на 20% перевищив аналогічний результат першого кварталу минулого року. Крім цього майже на 30%, в порівнянні з минулим роком, за аналізований період зросла до 6,3 млн.грн виробництво лиття і склало 630 тонн.

Як вже зазначалося раніше, по ряду незалежних від заводу причин, серед яких затримки поставок імпортних комплектуючих і форс-мажорні обставини у замовників, заводу в першому кварталі не вдалося виконати заплановане. Але «КрАЗ» планує надолужити згаяне в наступних місяцях, забезпечивши виконання запланованих показників року. При цьому, не дивлячись на складну економічну та політичну ситуацію, КрАЗ намір, як і раніше, виконувати всі взяті на себе соцзобов'язання, розвивати розпочаті соцпроекти, модернізацію обладнання та удосконалення технологічних процесів. Триватимуть роботи по новій техніці, зниження різних видів невиробничих витрат, якості продукції, що випускається.

Кількість переглядів 2057

Архів новин