nn

Полтавський автоагрегатний завод у лютому збільшив реалізацію

03 березня, 2016

Підприємство групи КрАЗ - ПАТ «Полтавський автоагрегатний завод», в лютому поточного року на 25,6% до лютого минулого року збільшило реалізацію продукції. Всього в попередньому місяці підприємство продало товарів на 12,8 млн.грн. У тому числі гальмівної апаратури реалізовано на 10,7 млн.грн. (приріст до минулого року майже 12%). Продажі «ПААЗа» у лютому також істотно - майже в три рази, перевищили січневий аналогічний показник.

З огляду на те, що Кременчуцький автозавод, у рамках програми імпортозаміщення, освоїв випуск імпортних деталей на заводах підприємств групи, істотно зросли поставки Полтавського автоагрегатного заводу на адресу ПАТ «АвтоКрАЗ». Зокрема, за перші два місяці 2016 року реалізація КрАЗу збільшилася в 8 разів, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

У загальному обсязі відвантаженої за січень-лютий 2016 року продукції частка експорту склала 62,6%, в тому числі гальмівної апаратури - 74,7%. Особливо збільшилися з початку року обсяги поставок до Республіки Білорусь: більш ніж у 6 разів, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Кількість переглядів 2243

Архів новин