nn

Кременчуцький автозавод шанує своїх ветеранів

11 лютого, 2016

10 лютого «КрАЗ» вшановував своїх ветеранів – ювілярів, які народилися у січні-лютому. Захід відбувся в нещодавно відкритому музеї історії ПАТ «АвтоКрАЗ», де 80-ти і 90-річним ветеранам праці Кременчуцького автозаводу, після екскурсії по музею, вручали подарунки і говорили привітальні слова.

Такі зустрічі - регулярні на «КрАЗі», і все це завдяки системній злагодженій роботі Ради ветеранів та адміністрації автозаводу. У даний час ветеранська організація Кременчуцького автозаводу - найчисленніша серед інших промислових підприємств у Кременчуці. Вона налічує без малого 5 тисяч осіб. Щорічно матеріальну допомогу, подарунки, продуктові набори з нагоди ювілеїв, а також до Дня Перемоги та Міжнародного жіночого Дня 8 Березня, отримують більше 300 колишніх працівників автозаводу.

 

Крім урочистих привітань на заводі та адресних на дому тих ветеранів, кому важко пересуватися, організовуються екскурсії по заводу для груп ветеранів окремих підрозділів, а також поїздки по місцях бойової слави. Тільки в 2015 році більше 500 осіб, які віддали автозаводу половину свого життя, відвідали рідні пенати: згадали молодість, трудові будні, перемоги, досягнення.

Вірно підмічено: «Без теперішнього немає майбутнього». На зміну літньому поколінню трудівників «КрАЗу» приходить молодь. У даний час близько 28% облікової чисельності працівників підприємства має вік до 34 років. У цілому ж, середній вік працівників «КрАЗу» становить 45 років. Кразівська молодь переймає життєві цінності і традиції своїх попередників - ветеранів автозаводу, тому компанія розвивається і вдосконалюється. «КрАЗ» пишається не тільки своїми автомобілями, а й своїми людьми.

Кількість переглядів 1670

Архів новин