nn

«КрАЗ» провів навчальні курси для механіків із Сенегалу

22 грудня, 2015

Група механіків збройних сил Республіки Сенегал пройшла навчання у ПАТ «АвтоКрАЗ». По закінченню навчання курсантам вручено сертифікати. Дані навчальні тренінги є частиною комплексної програми поставки техніки КрАЗ до цієї країни.

Програма курсів передбачала навчання особливостям експлуатації, технічного обслуговування і ремонту автомобілів КрАЗ спеціального призначення. Теоретичні та практичні тренінги проводили досвідчені фахівці «КрАЗу».

Теоретична частина навчальних курсів проводилася в навчальному центрі підприємства, оснащеному на високому технічному рівні. При навчанні використовувалися розрізні макети вузлів і агрегатів серійних автомобілів КрАЗ, а також діючий макет автомобіля спеціального призначення КрАЗ-6322. Іноземні механіки відзначили не тільки оснащення навчального центру, а й високий рівень підготовки і якість тренінгів. Зокрема, іноземні гості підкреслили, що задоволені викладачами та викладанням дисциплін, отриманими знаннями, а також що подібного навчального центру до «КрАЗу» вони ще не зустрічали.

Практична частина – комплектація вантажівки, технічні особливості всюдиходів КрАЗ і їх водіння, проводилася беспосередньо в цехах складального виробництва і на випробувально-демонстраційному полігоні автозаводу. 

Кількість переглядів 2681

Архів новин