nn

«АвтоКрАЗ» виготовив для ГСЧС автомобілі-шасі

11 грудня, 2015

За замовленням Державної служби України з надзвичайних ситуацій, на підставі виграного у вересні поточного року тендера, «АвтоКрАЗ» виготовив і відвантажив 12 одиниць автомобілів-шасі на машзаводи України, що спеціалізуються на виробництві пожежної техніки. При цьому сім одиниць шасі КрАЗ-65053 (6х4) поставлено компанії «Титан», решта п’ять   -  шасі всюдихода КрАЗ-5233НЕ (4х4) - компанії «ЕнергоПромСоюз».

За тендерними умовами виготовлені автомобілі обладнані дворядною чотирьохдверною кабіною, двигуном з підігрівом потужністю 330 к.с. і механічною коробкою передач.

На ці автомобільні шасі будуть встановлені пожежні автоцистерни АЦ 40 і АЦ 60, призначені для доставки до місця пожежі шести чоловік  бойового розрахунку, пожежно-технічного озброєння і запасу вогнегасних речовин. Спеціальне пожежне обладнання дозволяє здійснювати подачу води і повітряно-механічної піни через напірні рукава, ручні стволи і піногенератори при гасінні вогнищ пожежі, а також висвітлювати місця пожежі, виконувати аварійно-рятувальні роботи та надавати екстрену медичну допомогу.

В даний час ПАТ «АвтоКрАЗ» у якості бази під установку різного спецобладнання пропонує широку лінійку автомобільних шасі різних компонувальних рішень, колісних формул і комплектацій силовими агрегатами. КрАЗ у повному обсязі готовий виконати імпортозаміщення, оснастивши підрозділи МНС ефективною вітчизняною технікою і забезпечити її якісний сервіс.

 
Кількість переглядів 3225

Архів новин