nn

Нові спецмашини на базі КрАЗу поступили до Укртрансгазу

04 грудня, 2015

Автопарк ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» - оператора вітчизняної газотранспортної системи, поповнився новою аварійною спецтехнікою на базі автомобілів-шасі КрАЗ-63221 у кількості 11 одиниць. Про це вчора, 3.12.2015 року, повідомлено на офіційному сайті «Укртрансгазу».  

Спецтехніка виготовлена в партнерстві провідних українських виробників: ПАТ «АвтоКрАЗ» та ПАТ «Нафтоавтоматика» (м.Полтава).Нові аварійні машини оснащені сучасним обладнанням та матеріалами, які необхідні для проведення ремонтних робіт на магістральних газогонах.

Замовник відзначає, що базою спецмашини був не випадково вибрано всюдихідне шасі КрАЗ-63221 (6х6), бо воно якнайкраще підходить до тих екстремальних умов, в яких часто доводиться виконувати аварійні роботи працівникам, обслуговуючим газотранспортну систему. Ні дощ, ні багнюка, ані бездоріжжя цьому автомобілю не страшні. Повний привід дає можливість цій моделі доставити аварійну бригаду до будь-якої ділянки газопроводу.

Автомобіль має кунг, який складається із двох частин – пасажирської та агрегатної. Пасажирський відсік має можливість розмістити п’ять чоловік аварійної бригади. У разі потреби, коли ремонтні роботи проводяться далеко від населених пунктів на віддалених магістралях, працівники можуть переночувати на спеціально обладнаних місцях. 

Агрегатний відсік має усе необхідне обладнання  для оперативного і якісного проведення ремонтних робіт . У комплектації 116 позицій, починаючи від ручного  дриля й до зварювального агрегату і мотопомпи.

Керівництво оператора газотранспортної системи України із задоволенням відзначає необхідність для потреб структурних підрозділів підприємства такої сучасної високоефективної техніки, адже останній раз  оновлення парку спецтехніки Укртрансгазу відбулось у 2001 році.  

Кількість переглядів 4016

Архів новин