nn

"ІнтерАгро Комплекс": участь, підсумки, надії

30 жовтня, 2015

ПАТ "АвтоКрАЗ» взяв участь у виставці "ІнтерАгро Комплекс-2015», що проходила в столиці 27-29 жовтня. Цього року, на площі понад 20 тис. кв. метрів, виставка розмістила рекордну кількість учасників - 300 компаній з 10 країн світу.

Виставкові автомобілі, представлені на експозиції ПАТ "АвтоКрАЗ»:

- зерновозний автопоїзд КрАЗ-"Караван» у складі автомобіля-самоскида перспективного покоління КрАЗ-6511С4 і причепа PCWI-33 на шасі WIELTON PS-3;

- універсальне, максимально уніфіковане з різними силовими установками і спецнадбудовами, полегшене шасі КрАЗ-5401Н2 (4х2), обладнане ізотермічним фургоном, - оцінювали і аграрії, і представники ЗМІ, і захожі гості.

Експозиція КрАЗу в дні роботи «ІнтерАгро Комплекс" була багатолюдною. У числі тих, хто виявив інтерес до нової техніки КрАЗ - керівництво, топ-менеджери і фахівці АПК різних регіонів України, бізнесмени і приватні підприємці. Обидві машини припали аудиторії до душі. У першу чергу були відзначені висока ергономіка робочого місця водія, комфортабельність і функціональність кабіни, відмінний огляд за рахунок широкого лобового скла, а також низька витрата палива у представлених моделей. Зокрема, автопоїзд КрАЗ-Караван, який встиг пройти експлуатаційні випробування в українських зернових корпораціях і отримати високу оцінку фахівців, підкупив аграріїв великим обсягом вантажу - 75 кубів, який можна перевозити цим автопоїздом, високими результатами експлуатаційних випробувань, зафіксованими в протоколах випробувань Українського науково-дослідного інституту прогнозування та випробування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва ім. Л. Погорєлова. Їх вразили основні фактичні показники зерновозу: низька витрата палива на коло, яка склала менше 38 л на 100 км, мінімальний час завантаження і вивантаження, швидкість руху по дорогах загального користування і пересіченій місцевості.

У свою чергу полегшене шасі КрАЗ-5401 облюбували фермери, переробники молока і м'яса, фахівці хлібокомбінатів і супермаркетів. Крім іншого, вони зазначили, високу маневреність і малий - 8,5 м, радіус повороту, низьку  - 28 л / 100км витрату палива, а також можливість установки на це шасі різних спецнадбудов, необхідних для збереження їх профільної продукції при транспортуванні.

У період виставки проведено низку зустрічей та переговорів, у ході яких прийнято домовленості з українськими агрокомпаніями, бізнесменами та переробниками про постачання сільгосп- та іншої техніки КрАЗ, яка може бути застосована в аграрному секторі країни.

Вітчизняний виробник - завод КрАЗ, упевнений, що після подолання Україною економічної та політичної кризи, вдасться зайняти відповідні ніші на ринку країни новою високоефективною технікою українського виробництва.

Кількість переглядів 1585

Архів новин