nn

КрАЗ завершив виконання контрактів для контрагентів із країн СНД

21 жовтня, 2015

«АвтоКрАЗ» здійснив ряд поставок до країн СНД. Зокрема, відвантаженням останньої партії автомобілів-шасі КрАЗ - 65053 був закритий контракт з Петропавлівським заводом важкого машинобудування (Республіка Казахстан). Нагадаємо, що цей контракт укладено між КрАЗом і ПЗТМ у квітні поточного року. За умовами контракту для Петропавлівського машзаводу Кременчуцький автозавод повинен був виготовити партію автомобілів-шасі КрАЗ - 65053 (Євро 4) колісної формули 6х4.

Усі поставлені ПЗТМ шасі КрАЗ-65053 мають оригінальну конструкцію, змінену під особливі вимоги Замовника. На них встановлять підйомні агрегати ПАП-60/80, що призначені для виконання капітального ремонту нафтових і газових свердловин, а також роботи у складі мобільного бурового комплексу з вантажопідйомністю на гаку до 80 тонн.

У цьому зв'язку слід зазначити, що в кінці вересня ПАТ «АвтоКрАЗ» відвідали керівники та технічні спеціалісти Петропавлівського машзаводу. Метою візиту представників ПЗТМ, крім іншого, послужило ознайомлення та погодження нових моделей шасі КрАЗ, призначених під установку нафтогазового обладнання, яке встановлюється цим підприємством.

Також «КрАЗ» завершив виконання своїх договірних зобов'язань перед замовником з Молдови: виготовлені і відвантажені самоскиди КрАЗ- 65055 (6х4) із 12-кубової платформою в стандартній комплектації. В даний час самоскиди КрАЗ приступили до роботи в кар'єрах найбільшого будівельного об'єднання цієї країни. За повідомленням контрагента, вони перевозять гірничу масу з кар'єру до місця переробки для виробництва щебеню.

ПАТ «АвтоКрАЗ» сподівається на продовження співпраці з цими партнерами, а також активно працює над розширенням своєї присутності в країнах СНД не тільки виведенням на ринок нових моделей, а й збільшенням клієнтської бази, поліпшенням споживчих властивостей продукції, що випускається.

Кількість переглядів 1691

Архів новин