nn

Міська влада подякували КрАЗ за високий рівень прийому гостей Кременчука

16 липня, 2015

Міська влада подякувала ПАТ «АвтоКрАЗ» за наданий на високому рівні прийом великої групи представників Київської Асоціації військових аташе. Про це йдеться в листі, що надійшов на адресу підприємства від першого заступника міського голови В. Калашника. Нагадаємо, що візит відбувся 7 липня поточного року. Тоді в рамках робочого візиту до Кременчука військові дипломати відвідали і одне з найбільших промислових підприємств міста - Кременчуцький автозавод. Тут вони знайомилися з підприємством, його продукцією, подивилися автомобілі КрАЗ в дії - на перешкодах великого випробувального полігону підприємства.

Прощаючись, військові аташе емоційно ділилися враженнями після побаченого майстер-класу водіїв-випробувачів КрАЗу, дякували і кразівців, і міську владу за пізнавальну і вражаючу екскурсію на автозавод.

Крім іншого, у подячному листі міської влади зазначено, що ПАТ «АвтоКрАЗ» є провідним підприємством міста і регіону, від ефективної діяльності якого залежить розвиток і стабільність Кременчука. Також у ньому висловлено впевненість, що гідний прийом сприятиме не лише розвитку співробітництва КрАЗу з іншими країнами, але й дозволить на високому рівні представляти місто Кременчук на міжнародній арені.

Кількість переглядів 1723

Архів новин