nn

«Крила Фенікса» подякував кразівцям за благодійність

08 липня, 2015

Трудовий колектив КрАЗа зібрав особисті кошти на покупку пральних машин, які відправив благодійному фонду «Крила Фенікса» для подальшої передачі бійцям у зону АТО.

Це закономірне продовження волонтерської та благодійної діяльності, масштабної роботи щодо якнайшвидшого відновлення миру в Україні, яку проводить саме підприємство. Допомога КрАЗа українській армії суттєва, адресна і вона не припиняється. Це і «мобілізація» кількох вантажівок з автопарку ПАТ «АвтоКрАЗ» до зони АТО, подарунок бійцям батальйону «Шахтар» броньованого автомобіля-всюдихода КрАЗ-5233 «Raptor», постійні капітальні ремонти у виробничих підрозділах підприємства військової техніки КрАЗ і малої бронетехніки КрАЗ-Кугуар і КрАЗ-Спартан, яка постраждала під час бойових дій і багато іншого. Мова йде про мільйони гривень. До масштабних патріотичних справ КрАЗа приєднався і трудовий колектив, демонструючи єдність з підприємством та іншими патріотами країни.

Благодійний фонд «Крила Фенікса» подякував працівникам КрАЗу за надану благодійну допомогу, направивши на адресу заводу лист-подяку.

«Ви своїм безкорисливим вчинком продемонстрували, що Україна багата справжніми патріотами, які своєю працею допоможуть їй зайняти гідне місце серед найрозвинутіших країн світу», - серед іншого йдеться у подячному листі.

Разом  - ми сила! КрАЗ служить народу України!

Кількість переглядів 1715

Архів новин