nn

КрАЗи зроблять Одесу ще більш чистим і доглянутим містом

02 липня, 2015

Чергова поставка ПАТ «АвтоКрАЗ» на адресу одеського комунального підприємства «Міські дороги». Цього разу в Одесу-маму відвантажується універсальний дорожній автомобіль КрАЗ-6511Н4, виготовлений КрАЗом у партнерстві з українським виробником спецнадбудов - компанією «Спецбудмаш» (м. Бровари).

Комбінований КрАЗ укомплектований змінним мулососним, піскорозкидувальним, снігоприбиральним обладнанням і щіткою.

Базою під установку даного обладнання послужило тривісне шасі КрАЗ-6511 колісної формули 6х4 в безкапотному виконанні. Воно оснащене двигуном Weichai WP12 / 400E40, потужністю 400 к.с., має комфортабельну кабіну.

Спецмашина може використовуватися комунальниками цілий рік, так як піскорозкидувальне, мулососне обладнання та снігоприбиральний відвал машини зі щіткою є взаємозамінними і легко монтуються/демонтуються.

Це друга в поточному році поставка ПАТ «АвтоКрАЗ» на адресу муніципальних служб Одеси. Аналогічний спецавтомобіль, але на двовісному шасі КрАЗ-5401, був відправлений за тією ж адресою в квітні поточного року.

КрАЗ планомірно розширює лінійку комунальної та дорожньої техніки, плануючи, таким чином, розширити свою присутність в цьому сегменті внутрішнього ринку. Сьогодні різна комунально-дорожня техніка КрАЗ - сміттєвози, пилососи, комбіновані дорожні машини, спецмашини з мулососним і каналопромивочним обладнанням успішно трудиться в Кременчуці, Києві, Донецьку, Вінниці та Полтаві. Як переваги комунальної техніки КрАЗ нового перспективного покоління безкапотників експлуатаційники відзначають її маневреність і високу економічну ефективність.

 
Кількість переглядів 1724

Архів новин