nn

Новий губернатор Полтавщини КрАЗу пообіцяв підтримку

21 січня, 2015

20 січня, в рамках робочого візиту до промислового та бюджетоформуючого центру регіону — міста Кременчук, губернатор Полтавщини Валерій Головко разом з керівниками області та народним депутатом Костянтином Жеваго відвідав ПАТ «АвтоКрАЗ». Метою візиту на Кременчуцький автозавод нового керманича Полтавської області послужило ознайомлення з підприємством і його продукцією.

Під час перебування на підприємстві делегація побувала на головному конвеєрі автозаводу, де генеральний директор ПАТ «АвтоКрАЗ» Роман Черняк детально ознайомив присутніх з технологічним процесом конвеєрного складання вантажівок КрАЗ, а також сучасними і серійними моделями автомобілів, що випускаються, їх тактико-технічними характеристиками.

 

Далі гостям була проведена екскурсія по навчальному центру підприємства, в якому в різних класах встановлені унікальні розрізні макети вузлів  та агрегатів автомобілів КрАЗ, пневмо- і електросістем, діючий макет всюдихода КрАЗ-6322.

Вражаючим для присутніх видовищем стала демонстрація технічних можливостей армійських автомобілів КрАЗ на випробувально-демонстраційному полігоні підприємства. Гості, не приховуючи захоплення і гордості, спостерігали за паралельним рухом по перешкодах полігону автомобілів КрАЗ-5233ВЕ і КрАЗ-6322. Автомобілі з легкістю долали бетонні перешкоди, невимушено здійснювали підйоми і спуски на 60% гору, без напруги бороли кам'яні та дерев'яні завали, пісок і водний басейн. Губернатор області В.Головко не втримався і особисто проїхався за кермом броньованих автомобілів КрАЗ-Спартан і КрАЗ-Кугуар по полігону. Після заїздів він зазначив, що машини вражають, відчуваєш себе в них захищено і впевнено, при цьому дуже комфортно.

 

Перед від'їздом він підкреслив, що радий побаченому, що продукція заводу має високу якість. «Я вважаю, що всі комунальні підприємства Полтавщини, незалежно від форм власності, повинні робити замовлення на місцевих підприємствах. Сьогодні КрАЗ має можливість забезпечити комунальної технікою всю Україну, а вже Полтавську область — сам Бог велів», — і пообіцяв усіляку підтримку як на обласному, так і на державному рівнях.

Кількість переглядів 1526

Архів новин