nn

КрАЗ завершив виконання ряду контрактів з АРЄ

26 грудня, 2014

Гучним фінальним акордом ПАТ «АвтоКрАЗ» наприкінці 2014  стало виконання низки великих контрактів, укладених з Міністерством оборони Арабської Республіки Єгипет. Згідно контрактним зобов'язанням, підприємством була виготовлена, представлена до інспекції та відвантажена на адресу Замовника чергова велика партія автомобілів КрАЗ різних моделей. Із загального обсягу вироблених автомобілів, а це більше ста одиниць всюдиходів колісної формули 6х6, більше 70% склали бортові автомобілі КрАЗ-6322, решта - шасі КрАЗ-63221. Всі автомобілі виконані в стандартній комплектації: 330-сильний дизель ЯМЗ-238ДЕ, КПП - 9JS150ТА, зчеплення МFZ-430.

Відвантаженню передувала інспекція машин, яка проводилася в другій декаді поточного місяця представниками замовника - фахівцями Автомобільного департаменту МО Єгипту. Офіцери ретельно перевіряли дотримання виконавцем всіх контрактних зобов'язань: відповідність виготовлених автомобілів контрактним специфікаціям, швидкісні і тягово-динамічні параметри машин.

Представники Замовника залишилися задоволені результатами перевірки. Із задоволенням вони також відзначили відмінну динаміку і маневреність автомобілів, які ті показали під час проведення ходових випробувань по дорогах загального користування та на перешкодах випробувально-демонстраційного полігону автозаводу.

Слід зазначити, що в поточному році за різними контрактами МО Єгипту було поставлено більше 400 автомобілів. Цей результат перевищив торішній. Поставлені для потреб Міністерства оборони АРЄ раніше автомобілі, за словами офіцерів, відмінно справляються з поставленими завданнями і нарікань на їхню роботу з боку військових не надходить, тому вибір КрАЗа очевидний.

У різний час, починаючи з 1961 року, Кременчуцький автомобільний завод поставив до Єгипту більше 4000 автомобілів КрАЗ.

Кількість переглядів 2661

Архів новин