nn

Збройні Сили України зацікавлені в КрАЗах

12 грудня, 2014

«АвтоКрАЗ», на запрошення Центрального науково-дослідного інститут озброєння та військової техніки Збройних сил України (ЦНДІ ОВТ), узяв участь у науково-технічній конференції «Проблемні питання розвитку озброєння і військової техніки Сухопутних військ», яка відбулася на початку поточного тижня.

У числі інших доповідачів: Академії Сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного (м. Львів), Наукового центру Сухопутних військ Академії Сухопутних військ (м. Львів), Військової академії (м. Одеса), Інституту управління державної охорони КНУ ім. Т.Шевченка, «Електронмаш» (м. Львів), КП «Іскра »(м. Запоріжжя), КБ« Луч »(м. Київ) та інших, з доповіддю «Автомобілі КрАЗ для потреб силових відомств України» виступив заступник технічного директора з нової техніки ПАТ «АвтоКрАЗ », кандидат технічних наук Сергій Дунь.

У своїй доповіді він поінформував учасників конференції про нові розробки українського виробника - ПАТ «АвтоКрАЗ», виконуваних контрактах на поставку військових автомобілів КрАЗ в підрозділи Національної Гвардії, Прикордонних військ та Збройних Сил України.

Після доповіді головного спеціаліста «КрАЗу» військові активно задавали питання по новим автомобілям - броньованим КрАЗ-6322 «Raptor», КрАЗ «Шрек», КрАЗ- «Coguar», КрАЗ- «Spartan», спецтехніці на базі КрАЗа з обладнанням підприємств «Іскра», «Аеротехніка», евакуаторам, польовим кухням, їх технічним характеристикам, роботі і планах підприємства на майбутнє.

За результатами конференції ПАТ «АвтоКрАЗ» нагороджений керівництвом ЦНДІ ОВТ Дипломом за активну участь.

Кількість переглядів 2538

Архів новин