nn

Вітаємо з Днем Збройних Сил України!

05 грудня, 2014

Шановні військовослужбовці, працівники та ветерани українських Збройних Сил! Вітаємо вас із професійним святом - Днем Збройних Сил України!

Ви - мужні, сильні, надійні і вірні наші захисники. В вас - могутність нашої армії і нашої країни! Впевнені, що завдяки вашому беззавітному служінню, відвазі та патріотизму Україна залишатиметься суверенною незалежною державою з мирним небом над головою.

ПАТ «АвтоКрАЗ» гордиться, що разом з вами, дорогі наші бійці, сьогодні несуть бойове чергування, захищають рубежі і цілісність нашої країни українські всюдиходи КрАЗ - сильні, витривалі, надійні і невибагливі рядові. Трудовий колектив Кременчуцького автозаводу робить все можливе, щоб необхідна на передовій армійська техніка вчасно надходила в місця своєї постійної дислокації і виконувала поставлені завдання.

Будь-яка робота КрАЗу по плечу. КрАЗ був і залишається вашим вірним помічником: він перевозить особовий склад і амуніцію, буксирує літаки, артилерійські системи та причепи, несе на собі багатотонні спецсистеми, захищає ваші життя своєї товстою бронею і багато що інше.

Ми пишаємося тим, що служимо України разом з вами!

Бажаємо вам, дорогі захисники Батьківщини, міцного здоров'я, віри, оптимізму і твердості духу. Бажаємо всім бійцям, які перебувають на передовій, якнайшвидшої перемоги і повернення додому живими та здоровими.

 

Кількість переглядів 1587

Архів новин