nn

Курсанти-нацгвардійці проходять практику на «КрАЗі»

19 листопада, 2014

Із 17 листопада в ПАТ «АвтоКрАЗ» розпочалися практичні заняття курсантів Національної академії Національної гвардії України, які триватимуть до 29 листопада. Про можливість проведення виробничої практики на базі виробничих підрозділів ПАТ «АвтоКрАЗ» із 16-ма курсантами інженерно-технічного факультету, котрі навчаються за напрямом підготовки «Автомобільний транспорт», звернулося керівництво вузу у кінці жовтня цього року. КрАЗ задовольнив прохання і дозволив на безкоштовній основі майбутнім військовим механікам на практиці розібратися, як складається вітчизняна вантажівка КрАЗ.

Для ефективності проведення практичних занять курсанти розділені на групи. Кожна група по черзі проходить практику в підрозділах агрегатного і складального виробництв підприємства. Зокрема, на дільниці складання роздавальних коробок і валів цеху роздавальних коробок, дільниці складання редукторів в механоскладальному цеху №1, дільниці складання мостів механоскладального цеху №2, експериментальному і в цеху зборки та здачі автомобілів два тижні курсанти будуть опановувати  технічні знання, які їм знадобляться в роботі.

Після практичної частини запланований дводенний курс повторення вивченого матеріалу в навчальному центрі підприємства. Тут курсантам проведуть підсумкові лекції по конструкції, обслуговуванню та ремонту автомобілів КрАЗ, які поставляються Кременчуцьким автозаводом для Нацгвардії, після чого екзаменують.

На думку керівництва вузу, виробнича практика в підрозділах заводу-виробника дозволить курсантам побачити весь процес складання автомобіля: від виготовлення окремих деталей до виходу готового вантажівки з головного конвеєра. Отримані знання з конструкції автомобіля, його окремих вузлів і агрегатів дозволять курсантам у подальшому самостійно, при цьому оперативно та професійно, проводити ремонт і обслуговування автомобілів КрАЗ.

Кількість переглядів 1712

Архів новин