nn

КрАЗи-Дорожники схвалили на «АвтоДорЕкспо 2014»

17 листопада, 2014

На виставці дорожньо-будівельної техніки, що відбулася в Києві 12-14 листопада в рамках Міжнародного Форуму з будівництва, експлуатації та проектування автомобільних доріг і мостів, КрАЗ представив дві останні новинки: універсальний дорожній автомобіль КрАЗ-5401К2 (4х2) з повним комплектом піскорозкидувального  та поливомийного обладнання, а також відвалом, і комбінований дорожній автомобіль з солерозкидувальним і снігоприбиральним обладнанням на базі самоскида КрАЗ-7511С4 (6х4).

Обидва автомобілі - спільні проекти компаній «АвтоКрАЗ» та «Спецбудмаш». Спецмашини можуть використовуватися цілий рік, оскільки обладнання легко монтується і демонтується. Так КрАЗ-5401К2 влітку буде поливати і мити вулиці, а взимку - чистити їх від снігу і посипати піском під час ожеледиці. У свою чергу КрАЗ-7511С4 взимку буде чистити дороги і посипати їх антиожеледними реагентами, а влітку використовуватися як звичайний самоскид для перевезення різних вантажів.

Обидва шляховики обладнані комфортабельною кабіною Hubei (MAN-F2000), що має високі ергономічні показники.

Протягом усіх виставкових днів експозицію КрАЗа відвідала велика кількість керівників і спеціалістів обласних автодорів. Вони з цікавістю познайомилися з останніми зразками вітчизняної спецтехніки, представленими на виставці, а також лінійкою перспективних моделей автомобілів КрАЗ для комунальних і дорожніх служб. Багато хто з них підкреслив, що знають нашу техніку, експлуатують її давно і успішно. Вони також відзначили хронічне недофінансування і відсутність виділення коштів на купівлю нової техніки, тоді як автопарки дорожніх господарств вимагають солідного оновлення. За їх словами, якби кожне автогосподарство мало у своєму арсеналі таку сучасну ефективну техніку, яку сьогодні випускає КрАЗ, - ротори, снігоприбиральні, соле- і піскоразкидувальні, поливомийні, вакуумно-прибиральні, для ямкового ремонту та інші спецмашини, це б сприяло значному зниженню дорожньо-транспортних пригод на дорогах, забезпеченню згідно графіка руху міського пасажирського транспорту та екстрених служб, дозволило знизити рівень травматизму серед населення. До того ж міста і селища країни стали б чистішими і доглянутими, ніж зараз.

Кількість переглядів 1873

Архів новин