nn

«АвтоКрАЗ» здійснив поставку Північному ГЗК

03 листопада, 2014

«АвтоКрАЗ», згідно виграному в травні поточного року тендеру на поставку партії спецавтомобілів різного призначення, відвантажив Північному гірничо-збагачувальному комбінату автоцистерну АЦ-7,5, призначену для перевезення і тимчасового зберігання харчових рідин. Двосекційна цистерна об'ємом 7,5 м виробництва компанії «Еверласт» (м. Одеса) - українського виробника причіпної техніки різного призначення, встановлена  на автомобіль-шасі КрАЗ-5233Н2 колісної формули 4х2 в стандартній комплектації.

Слід зазначити, що перша партія машин, виготовлених ПАТ «АвтоКрАЗ», згідно з технічними умовами виграного тендера, була відвантажена Північному ГЗК минулого місяця. Це були два вахтових автомобіля ФПВ-14224, що базуються на повнопривідному двовісному шасі КрАЗ-5233НЕ (4х4). До кінця поточного року буде виготовлено і відвантажено цьому замовникові ще два бортових автомобіля КрАЗ-65053 (6х4) з краном-маніпулятором.

Українські гірничо-збагачувальні комбінати - традиційні замовники ПАТ «АвтоКрАЗ». Вони віддають перевагу вітчизняному виробникові, розглядаючи «КрАЗ» як серйозного і перспективного партнера, який в змозі забезпечити їх технології гамою спецтехніки та організувати її своєчасне технічне обслуговування.

Кількість переглядів 1843

Архів новин