nn

«КрАЗ» за всіма напрямками виробничої діяльності збільшив результат

03 жовтня, 2014

«АвтоКрАЗ» впевнено нарощує обсяги виробництва, демонструючи рекордні за останні 6 років показники. Товарної продукції вироблено на суму 165 млн. грн. Темп росту до серпня в порівнянних цінах - 156%.

Вересень став найбільш успішним місяцем в роботі підприємства цього року. На головному конвеєрі виготовлено 161 автомобіль, що на 31% більше результату попереднього місяця і на 51% - вересня минулого року.

В загальному обсязі виготовлених у вересні автомобілів частка бортових склала 58%, шасі - 32%, спецтехніки - 7%, тягачів - 3%.

За підсумками роботи в поточному році КрАЗу також вдалося збільшити результат: у третьому кварталі - на 33%, за 9 місяців - на 41%, в порівнянні з аналогічними періодами минулого року.

Споживачеві з початку року відвантажено 860 автомобілів. Цей показник перевищує аналогічний в минулому році на 48%.

Збільшено за аналізований період і обсяги виробництва по іншим напрямком діяльності автозаводу. Так, за 9 місяців поточного року обсяги продукції ливарного виробництва, порівняно з аналогічним періодом минулого року, зросли на 24%, аналогічно - на 24%, збільшився і випуск запасних частин.

Трудовий колектив «КрАЗа» налаштований оптимістично і рішуче: всі заплановані на жовтень завдання працівники підприємства націлені виконати в повному обсязі.

Кількість переглядів 1778

Архів новин