nn

Самоскиди КрАЗ від’їжджають до Туркменістану будувати дороги

02 жовтня, 2014

«АвтоКрАЗ» почав відвантаження до Республіки Туркменістан партії повнопривідних самоскидів КрАЗ-65032 колісної формули 6х6, виготовлених згідно з укладеним у липні контрактом. Замовником цих машин є одна з найбільших будівельних компаній Туркменістану, що здійснює державні замовлення в якості підрядника. Самоскиди КрАЗ будуть будувати автомобільні й залізні дороги країни.

Законтрактовані автомобілі виготовлені в стандартній комплектації з платформою об'ємом 12 кубометрів. Поставка самоскидів здійснюється через Торговий Дім «Ярав» - багаторічного партнера ПАТ «АвтоКрАЗ».

Самоскид КрАЗ-65032 - одна з популярних в країнах СНД і далекому зарубіжжі моделей торгової марки КрАЗ. Свою популярність ця модель заслужила, завдяки підвищеній прохідності і високим експлуатаційним характеристикам. Всюдихід КрАЗ-65032 незамінний в екстремальних природних і кліматичних умовах. Він з успіхом використовуються в будівельній і гірничодобувній галузях народного господарства. В даний час повнопривідні самоскиди КрАЗ випускаються заводом з різними компонувальними рішеннями, в різних модифікаціях і комплектаціях. Вони відрізняються між собою за вантажопідйомністю, обсягом платформи, ошиновці коліс і наявністю додаткових опцій.

Кількість переглядів 1990

Архів новин