nn

Армійські КрАЗи високо оцінили військові різних країн

01 жовтня, 2014

На ХI Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека - 2014», що проходила в столиці 24 - 27 вересня, «КрАЗ» демонстрував два автомобіля 4х4: серійний всюдихід КрАЗ-5233ВЕ «Спецназ» і новинку - Кугуар (Cougar) - APC.

Виставка проходила під патронатом Кабінету Міністрів України. Організаторами виставки виступили Міністерство внутрішніх справ, Міністерство оборони, Служба безпеки, Державна прикордонна служба України.

На відкритті були присутні голова Верховної Ради України О.Турчинов, Міністр внутрішніх справ України А. Аваков, Міністр оборони України В.Гелетей і командувач Національної гвардії України С. Полторак.

«АвтоКрАЗ» представив відвідувачам два автомобіля: одну зі своїх найбільш популярних моделей КрАЗ-5233ВЕ «Спецназ» в стандартній комплектації. Він призначений для оперативної доставки особового складу військових частин, підрозділів спеціального призначення та миротворчих сил ООН, буксирування артилерійських систем калібром до 152 мм, транспортних і спеціальних причепів по всіх видах доріг і бездоріжжю.

А також багатофункціональний бронеавтомобіль Кугуар (4х4), призначений для виконання різних тактичних операцій. Легкий броньовик Сougar-ASC («Кугуар») має рівень захисту BR6. В якості додаткового обладнання встановлені кулестійкі вставки в колесах, ковшеподібні сидіння, система GPS і поворотна вежа на даху. Двигун дизельний — Toyota, V8, потужністю 235 к.с. Паливний бак — 140 л. Коробка передач — автоматична, 6-ступенева. Максимальна швидкість - 150 км/год.

Експозиція «КрАЗ» була однією з найбільш відвідуваних на виставці. Автомобілі заслужено були удостоєні пильної уваги і високої оцінки військових, серед яких представники МВС, СБУ та збройних сил України, офіцери іноземних армій.

В ході виставки було проведено ряд зустрічей і переговорів з керівництвом Укрооборонпрома, МО України, представниками українських та іноземних компаній, які розробляють і виготовляють озброєння і військову техніку, партнерами із збройного бізнесу та іноземними замовниками оборонної продукції. Під час переговорів встановлено перспективні зв'язки і відпрацьовано ряд питань з потенційними партнерами, що дає впевненість компанії в розширенні ринків збуту продукції спеціального призначення, а також отриманні гарантованих державних замовлень.

  

Кількість переглядів 2139

Архів новин