nn

«АвтоКрАЗ» виготовив для Північного ГОКу вахтові автомобілі

10 вересня, 2014

ПАТ «АвтоКрАЗ», згідно виграному в травні поточного року тендеру, виготовив для Північного гірничо-збагачувального комбінату спеціалізовані вахтові автомобілі ФПВ-14224 у складі повнопривідного двовісного шасі КрАЗ-5233НЕ колісної формули 4х4 і кузова-фургона, виробництва ПАТ «Нафтоавтоматика» (м. Полтава).

Спецавтомобілі призначені для перевезення вахтових бригад  кількістю 24 особи до місця роботи. Вахтовки оснащені V-подібним двигуном ЯМЗ-65861 (Євро-4) потужністю 330 к.с., передпусковим підігрівачем рідини двигуна Webasto.

Кузов-фургон - металевий, з термоізоляцією, з правого боку розташовані дві двері - пасажирська та аварійна. Фургон має подвійну систему опалення: робочу - від автономного повітряного обігрівача салону «Пленар-4Д», і аварійну - від системи охолодження двигуна з двома радіаторами обігріву салону 12 кВт, а також два вентиляційних люка.
В даний час виготовлені вахтові автомобілі готуються до відвантаження замовнику.

Крім цього, КрАЗом виграний черговий тендер на поставку на адресу цього ж замовника додатково ще двох одиниць вахтових автомобілів ФПВ-14224 підвищеної комфортності. За умовами укладеного з Північним ГЗК договором, кузов-фургон компанії «Нафтоавтоматика» базуватиметься на двовісному шасі КрАЗ-5233Н2 колісної формули 4х2. Кількість місць 26 + 2.
Крім аналогічного оснащення з виготовленими вже вахтовками, друга партія автомобілів матиме ряд додаткових опцій, що забезпечать максимальний комфорт вахтовим бригадам, які перевозитимуться до місця роботи.

Після проходження всіх тендерних процедур, «КрАЗ» розпочне виготовлення зазначених автомобілів.

Кількість переглядів 2075

Архів новин