nn

Азербайджан — перспективний ринок для «АвтоКрАЗу»

03 липня, 2014

Минулого  тижня відбувся візит керівництва ПАТ «АвтоКрАЗ» в республіку Азербайджан. Метою візиту послужило зміцнення і розвиток співпраці Кременчуцького автозаводу з традиційними споживачами його продукції, а також залучення до лав партнерів КрАЗу нових перспективних гравців автомобільного ринку цієї країни, створення дилерської мережі, організація гарантійного та сервісного обслуговування, формування складу запасних частин.

У ході візиту відбувся ряд зустрічей, в тому числі з Торгово-промисловою Палатою і посольством України в Азербайджанській  Республіці, керівництвом машинобудівних заводів «Бакинський робітник» і «Азнефтемаш», а також приватними бізнес структурами. Основне питання порядку денного проведених зустрічей - знайомство з новими моделями автомобілів торгової марки «КрАЗ», спільні кроки з просування серійних і нових КрАЗів, відновлення парку техніки КрАЗ.

слід зазначити, що потреба автомобільної техніки в Азербайджані істотно зростає в умовах динамічного підйому економіки цієї країни, а також підготовки до першої Європейської олімпіаді, яка відбудеться влітку 2015 в Баку. Поряд з шасі, є можливість для збільшення поставок і самоскидів КрАЗ різної вантажопідйомності, тягачів, напівпричепів і різної спецтехніки.

Підсумки відвідування Азербайджану досить результативні. Зокрема, укладено ряд домовленостей про постачання автомобільної техніки КрАЗ азербайджанським машзаводам під установку різного устаткування.

Результати візиту дають впевненість «КрАЗу» в тому, що подальша співпраця Кременчуцького автозаводу з компаніями Азербайджану надалі розвиватиметься у більш активному і конструктивному ключі. 

Кількість переглядів 1968

Архів новин