nn

Розроблено нову бурову установка Буг-50 на шасі КрАЗ 8х6

24 червня, 2014

ПАТ «АвтоКрАЗ» розширює номенклатуру спецтехніки на шасі КрАЗ. Остання нова розробка для нафтогазовидобувних підприємств РФ - бурова установка БУГ-50, базою для якої послужило автомобільне шасі підвищеної прохідності КрАЗ-7140Н6 колісної формули 8х6. Новий проект розроблений ПАТ «АвтоКрАЗ» у тісному партнерстві з білоруською компанією «Недраінвест». Освоєння установки БУГ-50 та її серійне виробництво буде проводитися на одному з провідних машинобудівних заводів РФ.

КрАЗ-7140Н6 «Буг-50» - універсальна гідрофікована бурова установка, призначена для буріння вертикальних і похилих розвідувальних, експлуатаційних і технологічних свердловин різного призначення глибиною до 2000 м, з можливістю застосування направленого буріння забійними двигунами з відхилювачем і телеметричною системою. У тому числі свердловин на тверді корисні копалини, калійні солі, нафту, газ, геотермальних, заморожувальних свердловин при будівництві рудників, свердловин для підземних сховищ газу, дегазаційних на вугільних родовищах, вилуговування урану, сірки.

Спосіб буріння - обертальний, діаметр буріння - до 1200 мм, глибина буріння - до 3000 м.  Технічні характеристики універсальної бурової установки (pdf. 1.2 MB).

Нині формується портфель замовлень на нову бурову установку, яка, за розрахунками розробників, стане такою ж популярною у видобувних компаній, як і інша спеціальна техніка на базі КрАЗу. 

Кількість переглядів 2672

Архів новин