nn

КрАЗ візьме участь у EUROSATORY

13 червня, 2014

З 16 по 20 червня в Парижі, у виставковому центрі Paris Nord Villepinte, відбудеться Міжнародна виставка «Eurosatory 2014» - одна з головних світових виставок в області технологій наземної і протиповітряної оборони.

ПАТ «АвтоКрАЗ», в числі провідних світових виробників техніки спеціального призначення, спільно зі своїм стратегічним партнером - канадсько-еміратською компанією Streit Group, представить на виставці спільну розробку - броньований автомобіль KrAZ-MPV Shrek One в модифікації Route Clearance Vehicle (автомобіль для розмінування маршруту ).

Сімейство автомобілів KrAZ-MPV Shrek One - багатоцільові броньовані автомобілі високої прохідності класу MPV (Mine Protected Vehicle) з днищем v-подібної форми. Вони призначені для виконання завдань з оперативної доставки особового складу підрозділів особливого призначення до місця проведення спецоперацій, а також спецвантажів та обладнання. Бронювання автомобілів KrAZ-MPV Shrek One відповідає рівню балістичного захисту B6 + / STANAG 4569 level 2.

Базою для броньованого автомобіля послужило шасі всюдихода КрАЗ-5233 колісної формули 4х4.

Залежно від специфіки поставлених завдань автомобілі KrAZ-MPV Shrek One можуть бути виконані в трьох основних модифікаціях: KrAZ - Personnel Carrier (автомобіль для транспортування особового складу), KrAZ - Ambulance (швидка допомога), KrAZ - RCV (автомобіль для розмінування маршруту).

Відмінною особливістю модифікації RCV є високотехнологічне крано-маніпуляторне обладнання, що дозволяє проводити операції з розмінування, перебуваючи всередині захищеної кабіни.

ПАТ «АвтоКрАЗ» запрошує всіх бажаючих оцінити броньовик КрАЗ-MPV Shrek One RCV на експозиції, яка буде розташована на стенді B53 в залі № 6 виставкового центру Paris Nord Villepinte. 

Кількість переглядів 2753

Архів новин