nn

ПАТ «ПААЗ» зберігає стійкі позиції

06 травня, 2014

Полтавський автоагрегатний завод, стратегічний партнер ПАТ «АвтоКрАЗ», продовжує зберігати стійкі позиції на ринку гальмівної апаратури і демонструвати стабільні виробничі показники. «ПААЗу» вдається тривалий період на високому рівні утримувати обсяги виробництва і продажів. Так, у січні - квітні 2014 підприємством було вироблено товарної продукції на суму близько 22 млн. грн. Цей результат співвідносний з аналогічним показником січня-квітня минулого року

За підсумками роботи за аналізований період ПАТ «Полтавський автоагрегатний завод» продемонстрував високий обсяг реалізації продукції. За чотири місяці поточного року було продано товарів на суму понад 24 млн. грн. Із загального обсягу реалізації гальмівної апаратури продано на більш ніж 22,5 млн. грн, товарів народного споживання - близько 1,5 млн. грн.

У загальному обсязі відвантаженої за чотири місяці поточного року продукції частка експорту склала 81%, зокрема гальмівної апаратури - 85,6%.

Підприємство зазначає, що останнім часом стабілізувався обсяг поставок до Російської Федерації і Білорусі, крім цього проводилися відвантаження до Грузії і В'єтнаму. 

Кількість переглядів 1300

Архів новин