nn

«АвтоКрАЗ» відвідали представники групи компаній «Al-Sayer Group Holding»

21 травня, 2014

20 травня ПАТ «АвтоКрАЗ» відвідала делегація представників групи компаній «Al-Sayer Group Holding» (Кувейт.)

«Al-Sayer Group Holding» - одне з найбільших бізнес об'єднань Кувейту. До складу групи входять 18 компаній, що працюють в галузі промисловості, нафти і газу, будівництва, продажів автомобілів, високих технологій, комунікацій і зв'язку, морських перевезень, нерухомості, виробництва будматеріалів, виробництва та продажу меблів, енергетичної та страховій сферах.

Метою візиту керівників групи компаній стало ознайомлення з діяльністю ПАТ «АвтоКрАЗ» та продукцією, яке воно випускає, проведення переговорів про перспективи співпраці.

У ході відвідування гості заводу, серед іншого, детально ознайомилися з вантажівками КрАЗ, їх характеристиками і можливостями. Машини викликали величезний інтерес у гостей підприємства, вони з неприхованим захопленням відгукувалися про КрАЗи під час огляду. Головне резюме по закінченні знайомства з вантажівками: «КрАЗ - міцна, добротна машина, проста в експлуатації і обслуговуванні. Перспективи співпраці двох сторін - величезні ».

Вони, зокрема, наголосили на високому потенціалі «КрАЗу»: продукція ПАТ «АвтоКрАЗ» для ринків, на яких компанія «Al-Sayer Group Holding» здійснює свою діяльність, становить величезний інтерес, оскільки здатна задовольнити потреби всіх галузей економіки необхідною гамою спецтехніки.

За підсумками переговорів сторонами було підписано протокол намірів з розвитку співпраці, а також узгоджено план подальших дій у цьому напрямку. 

Кількість переглядів 1579

Архів новин