nn

Підсумки роботи ПАТ «ПААЗ» за 5 місяців 2014 року

04 червня, 2014

Полтавський автоагрегатний завод, стратегічний партнер ПАТ «АвтоКрАЗ», у січні - травні поточного року виробив товарної продукції на суму понад 28 млн. грн. Реалізація товарів, вироблених підприємством за цей період, склала 32 млн. грн., Зокрема гальмівної апаратури продано на суму понад 29 млн. грн, товарів народного споживання - майже на 2 млн. грн. Цей результат зіставимий  з аналогічним показником минулого року.

У загальному обсязі відвантаженої за п'ять місяців 2014 року  продукції експорт склав 81%, зокрема гальмівної апаратури - 85,9%.

За результатами роботи за аналізований період стабілізувався обсяг поставок в Російську Федерацію і Білорусь, проводилися  відвантаження до Грузії та В'єтнаму.

Незважаючи на традиційний спад ділової активності в травні через велику кількість святкових днів, травень став одним з найбільш результативних місяців 2014 щодо аналогічних показників минулого року. Зростання показників реалізації в травні поточного року склало  43,4%, зокрема гальмівної апаратури - 40,4%, ТНП - 47%.

Кількість переглядів 1668

Архів новин